| VICEVI VICEVI | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
SEKARADA vip
Broj poruka : 24241 Godina : 70 Lokacija : Beograd Datum upisa : 15.12.2008
List lica x: 6 y: 6
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Sre Feb 10, 2010 12:18 am | |
| Hvali se Amerikanac Lali kako ima mnogo zemlje:
* Ja sednem u maj džip, haf dej vozim and stignem tek na tvećinu. Onda se odmovim, pa kontinju još haf dej. * Onda stanem tu slip i tek tumovou et nun stignem na kvaj ov maj lend! A Lala kaže:
* Auuu, i ja sam imô taki loš auto! | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Sre Feb 10, 2010 12:19 am | |
| Dvije plavuše kupuju karte u kazalištu. 'Za Hamleta?', upita blagajnica. 'Ma ne, za nas dvije!' | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Sre Feb 10, 2010 12:20 am | |
| Policajac zaustavlja pijanca i pita ga: - Kuda ste krenuli u ovo doba noći? - Na predavanje. - odgovara pijanac. - Daj, pa tko sada drži predavanje? - Moja žena. | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Sre Feb 10, 2010 12:21 am | |
| Drže se slon i slonica za surle. Slonica odjednom upita slona: 'Dragi, voliš li ti mene ili me samo vučeš za nos?' | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Sre Feb 10, 2010 12:22 am | |
| Kaže Perica tati: 'Tata, na vratima je neki čovjek. Traži dobrovoljni prilog za bazen.' 'Dobro, daj mu čašu vode.' | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Sre Feb 10, 2010 12:23 am | |
| Zove plavuša Croatia Airlines da pita koliko traje let između Zagreba i New Yorka. Javi se službenica i kaže: 'Samo trenutak...' Plavuša kaže: 'Hvala', i spusti slušalicu. | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Sre Feb 10, 2010 12:24 am | |
| Mujo se zaposlio u muzeju. Nakon nekoliko dana pozove ga šef: 'Mujo, nismo zadovoljni tvojim radom .' 'Što hoćete, radim ovdje tek dva dana, a već sam prodao dva Picassa.' | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Sre Feb 10, 2010 12:25 am | |
| Upravnik zatvora završava proceduru nad osuđenim koji sjedi na električnoj stolici... 'Imate li posljednju želju?' 'Da, držite me za ruku!' | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Sre Feb 10, 2010 12:26 am | |
| Došao Mujo u ljekarnu i kaže:
'Dajte mi aspirin, paracetamol, kafetin i uzmite i vi što pijete, pa naplatite.' | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Sre Feb 10, 2010 12:27 am | |
| Pita žena muža: 'Dragi, koje žene ti se više sviđaju, pametne ili lijepe?' Muž uzdiše i kaže: 'Nijedne, srećo, ti si meni najbolja.' | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Sre Feb 10, 2010 12:34 am | |
| Prevarila Sosa Lalu. Lala je, sav snužden, upita:
* Pa, dobro, Soso, zar ti ja nisam bio dobar? Sve sam ti ugađao... Sosa odgovori:
* Ta, veruj, desilo se sasvim slučajno.
* Kako slučajno? - pita Lala. Sosa objasni:
* Bio mrak, ja legla da spavam. On ušao na kapiju - isto kao ti.. Ušao u kuću - isto kao ti. Ušao u sobu - ama, isto kao ti. Legao pored mene - ama, baš kao ti. Sredio me ama isto kao ti. E, kad je rekao da će još jednom, tek sam onda shvatila da to nisi ti. | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Sre Mar 03, 2010 3:45 am | |
| Stoje zivotinje u redu pred pekarom. Dolazi zeko i krene preko reda. Na pola
reda doceka ga medo, prebije i posalje nazad u red da ceka kao i svi drugi.
Nakon nekog vremena krene zeko opet preko reda. Opet ga doceka medo, prebije
i posalje nazad u red. Koju minutu kasnije krene zeko opet preko reda. Opet
ga medo prebije i posalje nazad. Pogleda zeko medu i kaze: - E k.r.c cu vam
danas otvoriti pekaru! | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Sre Mar 03, 2010 9:48 pm | |
| Kad političar laže? Svaki put kad mu se pomeraju usne dok govori! | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Ned Mar 14, 2010 12:28 am | |
| ******* Bik i lav sede za šankom i piju. Lavu zazvoni mobilni: - Da, draga, dolazim, odgovara lav, brzo popije svoje piće i sprema se da krene... Na to će bik: - E i ti si mi neki lav. Da mene zove žena, ja bih je poslao znaš gde, i nastavio da pijem sa društvom... - Da, ali moja žena je lavica, a tvoja je krava! **** U autobusu gužva, vrućina i svi poskidaju majice. Kada jedna gospođa digla ruku, a pod rukom dlake. Jedan pijan, puknit od smijeha, govori joj: - "Da ti nisi mozda balerina?" Ona će: - "Jok, kakva balerina." - "Pa kako si uspijela dići tako nogu?" ***** Za vrijeme vizite kaže liječnik pacijentu: - "Imam za vas jednu dobru i jednu lošu vijest. Koju želite čuti prvu?" - "Pa dajte prvo lošu." - "Morat ćemo vam amputirati oba stopala." - "A koja je dobra vijest?" - "Pacijent iz susjedne sobe pita želite li mu prodati papuče?" ***** Kupili Cigan i doktor parcele iste veličine.Počne doktor graditi kuću,Cigo ga snima i počne graditi istu takvu,doktor stavi fasadu,Cigo istu takvu,doktor posadi travu,sadi i Cigo. Stavio doktor kovanu ogradu,drugi dan i Cigo švasa... Poslije 6 mjeseci stoje dvije identične kuće s potpuno identičnom okućnicom. Doktor i Cigo se sretnu na ulici i doktor upita Cigu:"Čuj susjed,što ti misliš koliko bi vrijedile naše kuće kad bi ih sad prodali?" Cigo odgovori: "Tvoja 30,a moja 60 milijuna!" Doktor će začuđeno:"A zašto je tvoja duplo skuplja od moje kad su totalno identične???" Cigo:"Moja ima za susjeda doktora,a tvoja cigana..." ***** Pričaju dvije babe i jedna će drugoj: - "Od mog unuka nikad ništa neće biti, stalno je za kompjuterom, priča s njim, kuca po tastaturi." Na to će druga baba: - "Moj će unuk biti ili doktor ili pilot. Kad god uđem u sobu svuda su špricevi, a on mi kaže: "Baba, 'ajde da letimo"." | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Pet Mar 19, 2010 2:00 pm | |
| Vraćaju se Mujo i Haso s posla kući. Pita Mujo: - Bolan, Haso, šta ćeš prvo da uradiš kad dođeš kući? - Prvo ću da pocepam ženine gaćice! - Što? Toliko si napaljen? - Ma jok, žuljaju me! | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Pet Mar 26, 2010 10:44 am | |
| Na poslu razgovaraju uz kafu dvije kolegice: Kakav seks si imala jucer? Katastrofa... Muz je dosao sa posla, u 3 minute je pojeo rucak, poslije toga 4 minute seksa, a poslije dvije minute je zaspao… A kod tebe? Kod mene fantazija. Muz dosao kuci, poveo me na preukusnu romanticnu veceru, poslije smo se setajuci sat vremena vracali kuci, poslije svijece i sat vremena ekstra predigre, poslije sat fantasticnog seksa, a na kraju smo, zamisli, sat vremena razgovarali. Jednom rijecu bajka!
U isto vrijeme razgovaraju dvojica kolega: Kakav seks si imao jucer? Super! Dolazim kuci, rucak na stolu; pojeo sam rucak, iseksao sam se i zaspao. A kod tebe? Kod mene katastrofa… Dolazim kuci, nema struje, jer sam zaboravio platiti racun za struju. Zato sam zenu izveo negdje na veceru. Klopa bez veze, a bilo je tako skupo, da nisam imao novaca da se vratimo sa taksijem, pa sam morao ici kuci pjeske! Dolazimo kuci, a tu naravno nema struje, pa sam morao upaliti te proklete svijece! Bio sam tako bijesan da je trebalo sat vremena dok mi se digne, a poslije nisam mogao sat vremena svrsiti, a na to sve skupa sam tako popizdio, da joś sat vremena nisam mogao zaspati!! | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Pet Mar 26, 2010 11:08 am | |
| Sreli se Suljo i Mujo nakon 60 godina, kao osamdesetogodišnjaci, izljubiše se oni i Mujo ga pozva kući na kafu.
Sjedoše oni na terasu a Mujo kaže ženi : - Ljubavi, hajd nam skuhaj kaficu.......Ona donese.
Nakon pola sata kaže Mujo : - Srećo, hajd nam donesi po rakijicu....ona uradi.
Prodje malo a Mujo će : -Pile hajd nam nasjeci nešto za mezu.......donese ona.
Suljo, čudeci se, kaže Muji : -Jarane svaka ti čast, divim ti se majke mi ! Nakon 58 godina braka ti svoju ženu još uvijek oslovljavaš sa ljubavi, kuco, maco.....stvarno super !
A Mujo će :
- Aaaaaaaaa, jarane, ma nije to ljubav, nego ti ja već 15 godina nemam pojma kako se ova žena zove.... | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Ned Mar 28, 2010 3:07 pm | |
| Kaže Piroćanac sinu: -Kad diplomiraš koje auto da ti kupim? -Sin odgovara: -Pa stojadina tato. Diplomirao sin i otac mu kupi peglicu. Sin pogleda pa reče: -Pa ovo nije stojadin. -Ne brini sine će se razgazi. | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Ned Mar 28, 2010 3:07 pm | |
| Oženio Piroćanac Crnogorku, ujutru izašao sav izgreban i raščupani poviče: -Tato Mamo!!! pomagajte da sobalimo. | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Ned Mar 28, 2010 3:08 pm | |
| U jednoj kafani u Pirotu sedi Piroćanac i gleda papagaja u kavezu u jednom ćošku. -Priđe mu konobar i upita: -Izvolite šta želite? -Spremite mi onoga papagaja za večeru. -Pa ti si lud onaj papagaj košta naj manje 10.000 dinara. -Ne brini ti za pare samo ti čerupaj. -Posle izvesnoga vremena donese konobar na poslužavniku spremljenog papagaja. -Piroćanac mu kaže: -Odseci mi za tri dinara. | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Ned Mar 28, 2010 3:08 pm | |
| Epitaf na grobu jednoga Piroćanca: -Moji još zamnom pate, kad sam bio živ digao sam kredit a oni moraju da ga odplate. | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Pon Mar 29, 2010 5:30 pm | |
| bekstebing...
Šetali Mujo i mali Haso Ferhadijom, kad ugledaše dva psa kako se jebu. - "Tata, tata šta rade ova dva psa?" - "Eh, vidiš sine, onom gore je jako loše, pa ga ovaj ispod nosi kući", objašnjava Mujo. - "Uh, jebem ti život, čim nekom pomažeš on ti ga zabije u guzicu." | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Ned Maj 09, 2010 6:47 am | |
| Kupuju tri zene na pijaci krastavce...Pridje prva i rece: -Meni dajte manje i deblje.. -Meni duze i tanje-rece druga.... -Meni je svejedno ,ja cu ih za salatu-rece treca... | |
|
| |
SEKARADA vip
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Sub Jun 05, 2010 8:57 pm | |
| Bili u jednom razredu Mujo,Haso i Huso. Učiteljica kaže Muji: -Hajde Mujo ako kažeš jednu narodnu izreku u kojoj se pominje životinja daću ti peticu. -Mujo: -Vuk dlaku menja ali ćud nikako. Učiteljica: -Sedi Mujo evo ti petica. Hajde sad ti Haso. -Haso: -Bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Učiteljica: -Odlično Haso pošto ima dve životinje evo ti dve petice. Hajde ti Huso. Huso: -Ničija nije do zore GORILA! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI Uto Jul 20, 2010 5:15 am | |
| Sudija kaže Fati: - Ajde, Fato, da čujemo kako se desilo to silovanje. - Prvo me je bacio na zemlju. Onda mi je pocepao odeću, pa mi je vezao oči, usta i ruke. Da nisam raširila noge, i njih bi mi zavezao. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: VICEVI VICEVI | |
| |
|
| |
| VICEVI VICEVI | |
|